Antidrog Weblog


Informeaza-te!

Posted in Scapa de dependenta! de didinel pe Ianuarie 17, 2008

Un film despre consumul de droguri este binevenit in comunitatea tinerilor predispusi la toxicomanie. Daca e bine facut, daca are efecte care sa atraga atentia poate da randament. Filmul de scurt metraj „Narcotice” suna interesant 🙂

narcotice_9680.jpg

„Biblioteca Ion Creanga are placerea sa va invite pe 14 ianuarie 2008, la ora 15.00, la deschiderea ”SAPTAMANII ANTIDROG. PROIECTUL NARCOTICE”. Evenimentul isi propune ca timp de o saptamana, intre 14 si 19 ianuarie 2008 , la orele 15.30, 16.30, 17.30, sa proiecteze filmul de scurt metraj ”Narcotice”, in prezenta regizorul filmului, Tudor Alecu, si a actorilor. Nu vor lipsi si invitatii speciali, personalitati importante din cinematografie si din presa.

Filmul ”Narcotice” isi propune sa informeze cit mai multi adolescenti asupra efectelor negative ale consumului de droguri, pe termen scurt si lung, si a tragediilor ce se petrec in familiile acestora, din pricina consumului de stupefiante. Totodata, echipa proiectului ”Narcotice” doreste sa traga un semnat de alarma si asupra faptului ca tinerii aflati in week-end la munte, in aceasta perioada, au tendinta de a consuma abuziv alcool si tutun, dar si de faptul ca, aflati in afara controlului parintilor, sunt mai tentati sa incerce droguri ilegale.”

Mai multe detalii pe link-ul:

http://www.comunicatemedia.ro/SAPTAMANA_ANTIDROG_PROIECTUL_NARCOTICE_ic9680.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: